11.02.11, 23:19
Takımı:
Paylaşım: 410 / 1027
Aktiflik: 941 / 6439
Ruh Halim :
Sitemiz Ceza Almış olabilir, Hep birlikte bunu kurtarmaya varmısınız...!
Değerli Duygudiyari ailesi,(duygudiyari ailesi diyorsam buraya herkes dahildir yönetici ayrımı yoktur uyesinden adminine kadar)
Sitemiz buyuk ihtimal googleden bir kaç sayfa gerileme cezası aldı.bu tamamen benim araştırmalarım ve dusuncelerim daha öncede başıma geldiği için tahminim. böyle bişi olmamışta olabilir ki inşallah olmamıştır.
Şimdi bundan kurtulmamız için, googlenin dikaktini cekmemiz onu buraya getirmemiz gerek, 2 subattan beri google sitemizi indexlememiş,
bunun için ne yapmalıyız yapcak cok sey varda ben simdi bir yol gösterecem o yolu 10 gun 15 gun uygularsak sorunumuz kalmayacak inşallah,
burada uye yönetici ayrımı yok buna enişte reis bile dahil, neden bu arkadaşlarımızı örnek verdim onların kendi sitesi var buraya pek zaman ayıramıyorlar ama duygudiyarindaki ortamın surmesi için o arkadaşlarımız bile bunu yapcaklar..bu hem istek hem rica,
Her kişiden cok bişi istemiyoruz gunde sadece 5 konu istiyoruz. kim yapamaz bunu demi...
ama bu 5 konu öyle özel olcak ki hiç bir yerde olmayan konu olcak.. başka yerden alıp buraya eklersek hiç bir anlamı olmaz.. tamamen kendimiz yazacaz.
bunu nazıl yaparız.. kafamızdan bir hikaye yazabiliriz, bir fıkra yazabiliriz, okulda yapardık bir metin verirdi hocalarımız onun özetini cıkarırdık, okuduğumuz bir kitabın özetini yazabiliriz, örnek bu gun gördugunuz bir olayı bile yazsanız bundan daha guzel konu olmaz. hayat hiyakenizi yazabilirsiniz başınızdan gecen bir olayı yazabilirsiniz, bunlar gibi bir cok yönu var..örnek 5 bölumluk bir dizi yazın, her bölum bir konu olur. daha ne diyeyim
şimdi ben buna varım diyen arkadaşlar alttan teşekkür butonuna basıp yarın dan ihtibaren calışmalara başlayalım hep birlikte duygudiyarını eski hitine kavuşturalım kardeşlerim benim
Biliyorum hiç biriniz beni kırmayacak ve hepiniz bunu severek yapacaksınız..
anlayışınız için teşekkürlerimi iletirim M@B!
KişiSeL Bi'şHey
biRiLeri bizi qözedLio..
heRqezin qöZü bizDe...
www.duygudiyari.com
PM Gönder
Alıntı