Duygu Diyarı | Eğitim, Öğretim, Sınav Soruları, Sınav Sonuçları, KPSS, Ehliyet Sınav Soruları
İletişim Online-Test Radyo Forum Portal

Go Back   Duygu Diyarı | Eğitim, Öğretim, Sınav Soruları, Sınav Sonuçları, KPSS, Ehliyet Sınav Soruları >
Programlar ve Download
> Program Download

Winrar 4.01 Türkçe |FULL| [32 Bit/64 Bit]

Duygu Diyarı | Eğitim, Öğretim, Sınav Soruları, Sınav Sonuçları, KPSS, Ehliyet Sınav Soruları sitesindeki Program Download - kategorisi altındaki Winrar 4.01 Türkçe |FULL| [32 Bit/64 Bit] isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu Cevapla  

Seçenekler Stil
Alt 29.01.12, 15:56   #1
Konular: 284
Takımı:
Paylaşım: 40 / 401
Aktiflik: 111 / 1074
Yeni Üye

Yeni Winrar 4.01 Türkçe |FULL| [32 Bit/64 Bit]

Winrar 4.01 türkçe |full| [32 Bit/64 Bit]
Winrar 4.01 Türkçe |FULL| Bit/64 Bit]
Programa eklenen sihirbaz, yeni kullanıcılar için güzel bir yenilik. Sıkıştırma algoritması geliştirilmiş ve şifreleme algoritması olarak da 128 bit kullanılmış. Dosyaları sıkıştırarak veya sıkıştırmadan e-posta ile gönderme özelliği de eklenmiş. Seçilen (sıkıştırılmış) birkaç dosyanın kopyalanması ve başka bir klasör içerisine yapıştırılması (açılarak) özelliği de ilave edilmiş. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO desteklediği biçimler arasında olup yeni sürümde 7zip formatına da destek verilmiş.Ayrıca bu yeni beta sürümünde zip arşivler için WinZip AES sıkıştırması eklenmiş.Ayrıca SFX arşiv oluşturarak *.EXE uzantılı da sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz…
Yenilikler
Dosya isimlerine UTF-8 desteği
AES ile sıkıştırılmış dosya desteği
Dosyaları geri gelmemek üzere silebilmek
Performans izleyebilme
Geliştirilmiş seçenekler
Winrar 4.01 Türkçe |FULL| Bit/64 Bit]
[Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...]
-----VEYA-----
[Linkleri Görebilmek Için Üye Olmaniz Gerekmektedir. Üye Olmak Için Tiklayin...]

www.duygudiyari.com
cpu78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   PM Gönder Alıntı

Etiketler
32, 401, bit, bit or 64, türkçe, winrar, |full|

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

(View-All Bu konuyu okuyan üyeler toplam : 1
cpu78
Seçenekler
Stil